Ljubljana – 15.2.2022 – Dr. Aleksandra Pivec je v prostorih Državnega zbora Republike Slovenije, s predstavniki stranke Naša dežela predstavila izhodišča volilnega programa.

Dogodka se je udeležilo kar nekaj vidnih predstavnikov sedme sile v Sloveniji, ki so z zanimanjem spremljali predstavitev izhodišč programa.

Včeraj, 14.2.2022, je bilo možno oddati glas za podporo in izvedbo državnozborskih volitev. V stranki Naša dežela dr. Aleksandre Pivec, smo resno in aktivno pristopili k zbiranju overjenih podpisov naših podpornikov. Pripravljenost in energija podpisnikov je dobesedno doprinesla k podpori programa stranke in potrditvi preteklega in prihodnjega dela.

V 24 urah smo zbrali veliko več podpisov, kot jih je zahtevano za nastop na državnozborskih volitvah. Točne številke še prihajajo, zaenkrat pa lahko povemo, da smo pridobili vsaj 1500 overjenih podpisov iz vse Slovenije. Hvala vsem in vsakemu posamezniku.

Naša dežela stranka dr. Aleksandre Pivec, je tako že v prvem koraku bila deležna neverjetne podpore volivk in volivcev. Veseli in ponosni smo, da ljudje prepoznavajo in vidijo potencial in svežino naših vsebin, ki jih zagovarjamo za dobrobit državljank in državljanov.

Čas je za spremembe. Čas je #ZaLjudi!

AllEscort